Υλικά
– 125 γρ βούτυρο
– 100ml ηλιέλαιο
– 1/2 κούπα (110γρ) ζάχαρη άχνη
– 2 κ.σ κορνφλαουρ
– 310-320 γρ αλεύρι
– Γ.Ο.Χ
– 1/2 κ.γ μπεικιν παουντερ
– 2 βανίλιες
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο με το ηλιέλαιο και την άχνη μέχρι να αφρατεψει. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και πλάθουμε.
Ανοίγουμε φύλο και κόβουμε με κουπάτ.
Ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία 150 με 160 βαθμούς το πολύ για 20 με 25 λεπτά να ροδίσουν ελαφρά. Αφήνουμε να κρυώσουν στο ταψάκι καλά πριν τα μεταφέρουμε σε πιατέλα!! 💕💕💕
Η Συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.