Υλικά
– 1 1/2 λίτρο γάλα αμυγδάλου
– 1 κούπα ρύζι 🍚
– 4 κουταλιές σούπας κορν φλαουρ
– 5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
– Μία πρέζα αλάτι
– κανέλα
Εκτέλεση
Βράζω το ρύζι με δύο κούπες νερό
Στο μισό λίτρο γάλα λιώνω το κορν φλαουρ
Μόλις βράσει το ρύζι βάζω σε μία κατσαρόλα το γάλα ρίχνω τη ζάχαρη το αλάτι καί τό ρύζι μόλις πάρει βράσει ρίχνω μέσα το γάλα με το κορν φλαουρ και ανακατεύω μέχρι να πήξει
Αφήνω να σταθεί για 10 λεπτά και γεμίζω τα μπολάκια
Διακοσμώ με κανέλα Ταϊλάνδη
Η Συνταγή είναι από Βουλα Πολυζου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.