Ρυζόγαλο - Cook For All
Ρυζόγαλο

Ρυζόγαλο

Υλικά

– 1 ποτηρι ρυζακι
– 3 ποτηρια νερό
– 1 ποτηρι νερού ζάχαρη
– 1 λίτρο γάλα
– ένα φακελάκι άνθος αραβοσίτου βρασμού
– 2 βανιλιες
– ξύσμα πορτοκαλιού
– κανέλα

Εκτέλεση

Βράζω 1 ποτηρι ρυζακι με 3 ποτηρια νερό..και αφού το πιεί όλο το νερό και βράσει το ρυζακι.. σε ένα μπολ ρίχνω 1ποτηρι νερού ζάχαρη (εσείς δοκιμάζοντας αφερεστε η προσθέστε ανάλογα τα γούστα)
1 λίτρο γάλα….ένα φακελάκι άνθος αραβοσίτου βρασμού….
2 βανιλιες κι ξύσμα πορτοκαλιού…
Αφού το ανακατεύουμε καλά…το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το ρυζακι…κι συνεχίσουμε ανακατεμα… μέχρι να μας πήξει το ρυζόγαλο…….το σερβίρουμε με κανέλα…

Η Συνταγή είναι από Βικτωρία Νακα – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.




Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top