Ελβετικό ρολό - Cook For All
Ελβετικό ρολό

Ελβετικό ρολό

Υλικά

για μεγάλο ταψί της κουζίνας
– 5 αυγά
– δύο βανίλιες
– ένα μπέικιν πάουντερ
– 150 γρ ζάχαρη
– 150 γρ.αλεύρι
– μαρμελάδα

Εκτέλεση

5 αυγά σε ταψί της κουζίνας το μεγάλο , δύο βανίλιες, ένα μπέικιν πάουντερ, 150 γρ ζάχαρη, 150 γρ.αλεύρι, χτύπησα 10 λεπτά τα αυγά με την ζάχαρη σε δυνατή σκάλα, μετά το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, τις βανίλιες στη χαμηλότερη σκάλα για λίγο μέχρι να φύγη όλο το αλεύρι από το μίγμα, έχω προθέρμανση τον φούρνο στον αέρα 180 βαθμ. εχω στρωμένο το ταψί με λαδόκολλα, ρίχνω το μίγμα απλώνοντας το με μία σπάτουλα ψήνω 12 λεπτά, το αναποδογυριζω σε άλλη λαδόκολλα, το σκεπάζω με πετσέτα, το αφήνω για 15 λεπτά περίπου να κρυώσει, αλοίφω με μαρμελάδα, τυλιγω ρολό σιγά σιγά και το βάζω ψυγείο, όταν το ξαναβάζω ρίχνω ζάχαρη άχνη. Φυσικά έκοψα να το δοκιμάσουμε!

Η Συνταγή είναι από Elena Diamanti – “ΜΑΓΕΙΡΙΚΉ ΑΠΌΛΑΥΣΗ με ΡΥΘΜΟ & ΦΙΝΈΤΣΑ❤❤❤”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top