Υλικά
– 300γρ. Μπισκότα τύπου πτι μπερ (με ή χωρίς ζάχαρη)
– 2 και 1/4 κουταλάκια του γλυκού baking powder
– 350ml γάλα ζεστό
ΓΛΑΣΟ:
– 125γρ κουβερτούρα
– 125 γάλα
Εκτέλεση
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ.
Τα βάζουμε σε μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε να ενσωματωθούν.
Τοποθετούμε λαδόκολλα σε φόρμα 20 εκατοστών.
Αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς στις αντιστάσεις για 15- 20 λεπτά ανάλογα το φούρνο.
Αφού γίνει το αφήνουμε να κρυώσει.
Σε μπολ βάζουμε τα υλικά για το γλάσο και τα ζεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
Ανακατεύουμε και καλύπτουμε το κρύο μπισκοτοκεϊκ.
Γαρνίρουμε με ότι επιθυμούμε… 🌺
Η Συνταγή είναι από Πόπη Σοροκάκη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.