Υλικά
– 3/4 κούπα ζάχαρη
– 2 αυγά
– 5 κουταλιές σπορέλαιο
– 1 κούπα αλεύρι
– 1/2 κούπα κακάο
– 1 κουταλάκι μπεικιν
– 1/2 κουταλάκι κανέλα
– 1 βανίλια αλάτι
Εκτέλεση
Ανακατεύετε τα 3 πρώτα υλικά να λιώσει η ζάχαρη, μετά προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με κουτάλι (το μείγμα κολλάει). Βάζουμε στη κατάψυξη για 20′ λεπτά. Πλάθουμε μπαλάκια μικρά και τα περνάμε σε άχνη ζάχαρη. Βάζουμε σε ταψί με λαδοκολλα και ψήνουμε στους 180′ βαθμούς για 12′ λεπτά. Γίνονται 35 κομμάτια. Καλή επιτυχία!!!!!
Η Συνταγή είναι από Ελενη Παπανικολαου – “Αγαπώ τη μαγειρική και ζαχαροπλαστική.Οι συνταγές μας😍😍😍”.