Τούρτα Κατσαρόλας - Cook For All
Τούρτα Κατσαρόλας

Τούρτα Κατσαρόλας

Υλικά

Για την βάση:
– 2 1/2 πακέτα μπισκότα πτι Μπερ Παπαδοπούλου
– 1 λίτρο γάλα
– 250 γρ. Βιτάμ
– 7κ.σ. κόρν φλάουρ
– 7κ.σ. ζάχαρη
– 1 κουβερτούρα των 125 γρ
Για την σαντιγυ:
– 500 γρ κρέμα γάλακτος φυτική με
– 250 γρ ζαχαρουχο γάλα
– 1 βανίλια

Εκτέλεση

Σπάμε τα μπισκότα σ’ ένα βαθύ μπολ.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, το βιτάμ, το κορν φλάουρ, την ζάχαρη, την κουβερτούρα και τα βράζουμε να γίνει μια κρέμα (προς πηχτή όχι πολύ σφιχτή). Ρίχνουμε την κρέμα στα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά να ενωθούν. Βάζουμε το μίγμα σε ένα ταψί ή και σε τσέρκι αν θέλουμε να μοιάζει με τούρτα, το αφήνουμε λίγο να κρυώσει και μετά το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Χτυπάμε την φυτική κρέμα λίγο, στη συνέχεια ρίχνουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε σε σαντιγύ. Βγάζουμε το γλυκό απ’ το ψυγείο και στρώνουμε από πάνω την σαντιγύ μας! Στο τέλος διακοσμούμε και ξανά στο ψυγείο!
Η Συνταγή είναι από Tzeni Tsanaktsidou  – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top