Λεμονάτο μοσχαράκι κατσαρόλας - Cook For All
Λεμονάτο μοσχαράκι κατσαρόλας

Λεμονάτο μοσχαράκι κατσαρόλας

Υλικά

– 1 κιλο κρεας μοσχαράκι κομμενο σε κυβους
– 2 κρεμμυδια μεγαλα
– 2 καροτα
– 1 σκελιδα σκορδο
– 1 κουτι κονσερβα μανιταρια
– 2 λεμονια
– λιγο κρασι για το σβησιμο
– 2 κουταλιες σουπας κορν φλαουρ!
– Αλατι
– ριγανη
– πιπερι
– 4 μπαχαρια
– 2 δαφνοφυλλα
– λιγο ελαιολαδο για το τσιγαρισμα

Εκτέλεση

Βαζω σκετο το κρεας στην κατσαρολα, Μολις φυγουν τα υγρα του το σβηνω με λιγο ξύδι,μετα ριχνω το λαδι κοβω τα δυο κρεμμυδια,το σκορδο,κοβω φετες τα καροτα ριχνω τα μανιταρια!!
τσιγαριζω σβηνω με οτι κρασι εχω!!Ριχνω αλατι πιπερι και ριγανη!!
Ριχνω νερο και σκεπαζω ,Τελος οταν ειναι ετοιμο,διαλυω δυο καλα γεματες κουταλιες της σουπας κορν-φλαουρ και τις ανακατευω με χυμο απο δυο λεμονια,ριχνω μεσα δεν ανακατευω κουναω την κατσαρολα και πηζει κατευθειαν σβηνω και σερβιρω με ρυζι η πατατες τηγανιτες!!

Η Συνταγή είναι από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top