Υλικά
– 1 λίτρο γάλα
– 200γρ ζάχαρη
– 3 αυγα
– 60γρ.σιμιγδαλι ψιλό
– 60 γρ κορν φλάουρ
– 2 βανίλιες
– 50 γρ βούτυρο
Επικάλυψη
– 2 κουτ νερό
– 2 κουτ.ζαχ
– 1 αυγό
Εκτέλεση
Όλα τα υλικά μαζί μέσα στη κατσαρόλα και όταν αρχίσει να πήζει προσθέτουμε το βουτηρο το αδειάζουμε στο πυρέξ και με ένα πινέλο βάζουμε το μίγμα της επικάλυψης.
Ψήνουμε για 40 λεπτά μέχρι να πάρει το χρώμα στους 170 βαθμούς
Η Συνταγή είναι από Nancy Michalakou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.