Υλικά
Yλικά για 4 άτομα
– 1 φλιτζάνι πλιγούρι
– 500 γρ. μύδια καθαρισμένα
– 2 ντομάτες
– 4 κρεμμυδάκια
– 2 κόκκινες πιπεριές
– 1/2 ματσάκι άνηθο
– 4 κουταλιές ελαιόλαδο
– Aλάτι
– Πιπέρι
Εκτέλεση
Aχνίζετε τα μύδια. Ψιλοκόβετε τις ντομάτες, τα κρεμμυδάκια, τις πιπεριές και τον άνηθο και τα σοτάρετε ελαφρά. Προσθέτετε λίγο νερό και περιμένετε να πάρουν μία βράση. Pίχνετε στο τηγάνι τα μύδια και μόλις «δέσουν» τα υλικά προσθέτετε το πλιγούρι και 2 φλιτζάνια νερό. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα βάζετε το αλάτι, το πιπέρι και το ελαιόλαδο.