Μια πανεύκολη συνταγή που μπορεί να την κάνει πολύ γρήγορα ο καθένας!
Υλικά
– Λουκάνικο χοιρινό
– 250 γρ.μανιτάρια φρέσκα
– 2 μεγάλες πιπεριές (1 κόκκινη και 1 πράσινη )
– 1 μεγάλο κρεμμύδι
– 1 ποτήρι χυμό ντομάτας
– 1 κουτ.της σούπας πελτέ
– 1/2 κούπα λάδι
– 1 κουτ.αλάτι
– 2 πιπερίτσες τσίλι
– 1 κούπα τυρί τριμμένο
– 1 κούπα κρασί λευκό
– πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μιά φαρδιά κατσαρόλα ρηχή, ρίχνετε το λάδι και όταν κάψει, βάζετε το κρεμμύδι ροδέλες.
Μόλις γυαλίσει, ρίχνετε το λουκάνικο που του έχετε βγάλει την πέτσα και το έχετε κόψει κομμάτια.
Κατόπιν ρίχνετε τα μανιτάρια κομμένα και αυτά.
Σβήνετε με το κρασί, αφήνετε 2 λεπτά, ρίχνετε τον χυμό ντομάτας και τον πελτέ και ψήνετε για 5 λεπτά.
Στην συνέχεια ρίχνετε τις πιπεριές ψιλοκομμένες, το αλατοπίπερο, λίγο ζεστό νερό απο τα μακαρόνια που βράσατε και ψήνετε σε σιγανή φωτιά για 10 λεπτά ακόμη ή μέχρι να δέσει η σάλτσα.