Μπισκότα - Cook For All
Μπισκότα

Μπισκότα

Υλικά

– Ένα ποτήρι του νερού λικέρ
– Ένα ποτήρι του νερού ηλιέλαιο
– Μία συσκευασία κόκκινη φαρίνα
– 2 κουταλάκια του γλυκού σκόνη κακάο
– Ένα κουταλάκι κανέλα
– Μία χούφτα καρύδια καβουρδισμένα και τριμμένα

 

Εκτέλεση

Σε μία ευρύχωρη λεκανίτσα βάζουμε το λικέρ και το λάδι προσθέτουμε τα αρωματικά, ανακατεύουμε λίγο το μείγμα και προσθέτουμε το αλεύρι σιγά-σιγά πάντα ανακατέβοντας.
Ζυμώνουμε ελαφρά και προσθέτουμε τα καρύδια.
Αφήνουμε τη ζύμη περίπου 20 λεπτά να ξεκουραστεί.
Ζάχαρη δεν βάζω καθόλου έχει τη γλυκιά γεύση από το λικέρ.
Πλάθω σε μπαλίτσες δίνω σχήμα πατώντας στο κέντρο με το δάχτυλο τα βάζω σε λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί και στο φούρνο που είναι προθερμασμένος στους 180 περίπου για 25 λεπτά ελέγχουμε εν τω μεταξύ ανάλογα με το φούρνο.
Καλή επιτυχία!!!



 

Η Συνταγή είναι από Μίκα Πολυχρονοπούλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

 


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top