Υλικά
– 4-5 μελιτζάνες κομμένες σε φέτες πάχος 5-7 χιλιοστά, ψημένες η στο φούρνο η στο τηγάνι
Γέμιση
– 100γρ καρύδια
– 1-2 σκελίδες σκόρδο
– Αλάτι
– πάπρικα
– μαύρο πιπέρι
– Κύμινο
– Περίπου 100γρ νερό
Εκτέλεση
Θα χρειαστείτε
4-5 μελιτζάνες κομμένες σε φέτες πάχος 5-7 χιλιοστά. Ψημένες η στο φούρνο η στο τηγάνι.
Γέμιση
100γρ καρύδια
1-2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι, πάπρικα, μαύρο πιπέρι για γεύση
Κύμινο
Περίπου 100γρ νερό
Όλα πολτοποιούμε με ράβδομπλεντερ να γίνει λεία μίγμα. Μόνο το νερό προσθέτουμε λίγο λίγο να μην είναι πολύ νερουλό.
Η Συνταγή είναι από Olha Pazyuk – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.