Κουλουράκια κανέλας νηστίσιμα - Cook For All
Κουλουράκια κανέλας νηστίσιμα

Κουλουράκια κανέλας νηστίσιμα

Υλικά

– 1 ποτήρι αραβοσιτέλαιο
– 1 ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού ή χυμό του εμπορίου
– 1 ποτήρι ζάχαρη
– 1 κγ μαγειρική σόδα
– 2 κγ κανέλα
– 1 κγ γαρίφαλο
– 1 κγ μπέικιν
– αλεύρι φαρίνα ή για όλες τις χρήσεις

 

Εκτέλεση

Χτυπάμε λίγο το λάδι με την ζάχαρη, προσθέτουμε τον χυμό ενώ έχουμε διαλύσει μέσα την μαγ. σόδα, ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά και όσο αλεύρι πάρει, περίπου 800-850 γρ.
Πλάθουμε τα κουλουράκια τα ρολάρουμε μέσα στο σουσάμι για να κολλησει επάνω τα κάνουμε στρογγυλά και ψήμουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Γίνονται πολύ τραγανά και νόστιμα..!!
Μπορούμε να βάλουμε και ζάχαρη από πάνω αντί για σουσάμι!



 
Η Συνταγή είναι από Ντινα Βλάχου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

 


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top