Χαλβάς σιμιγδαλένιος με κουβερτούρα και κράνμπερι - Cook For All
Χαλβάς σιμιγδαλένιος με κουβερτούρα και κράνμπερι

Χαλβάς σιμιγδαλένιος με κουβερτούρα και κράνμπερι

Υλικά

🌱Υλικά
🌱1 ποτηρι καλαμποκελαιο
🌱2 ποτήρια σιμιγδαλι χοντρο
🌱3 ποτήρια ζαχαρη
🌱4 ποτήρια νερο
🌱1 κ.γ. κανελα
🌱1/4 κ.γ. γαρυφαλο
🌱ξύσμα από ένα πορτοκαλι
🌱100γρ. κουβερτούρα μαυρη
🌱1 ποτηρι κρανμπερι

 

Εκτέλεση

Ανακατεψα το σιμιγδαλι μεχρι που ρόδισε, έριξα την κανελα, το γαρυφαλο, ανακατευοντας συνεχώς χαμήλωσα λίγο την φωτιά κι έριξα το νερο με την ζαχαρη και την σοκολατα.
Τέλος έριξα το ξύσμα και τα κρανμπερι και το έβγαλα από την φωτιά.
🌱Ο χαλβάς μου έγινε με μια ωραία γλυκόξινη γεύση.
🌱Καλή επιτυχία💕

Η Συνταγή είναι από “Olga Karagianni – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top