Υλικά
Ζύμη:
– 800γρ αλεύρι δυνατό
– 500ml νερό
– 30γρ αλάτι
– 15γρ baking powder
– ηλιέλαιο
γέμιση
– τυρί
– σπανάκι
Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη βάζουμε το νερό, το λάδι κ το αλάτι, ανακατεύουμε καλά να λιώσει το αλάτι κ ρίχνουμε κοσκινισμένο το αλεύρι και χωρίζουμε την ζύμη σε 30 μπαλάκια, τα βάζουμε σε ένα μπωλ, ρίχνουμε ηλιέλαιο να καλύψει την ζύμη κ αφήνουμε 10′ να μείνουν.
Κατόπιν παίρνουμε 1-1 μπαλάκι κ το ανοίγουμε με τα δάχτυλα πάνω στον πάγκο.
Βάζουμε γέμιση τυλίγουμε σε ρολό κ τα βάζουμε σε ένα ταψί.
Ψήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα.
Η Συνταγή είναι από κ. Kiki Maxairidou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.