Λουκουμαδότουρτα - Cook For All
Λουκουμαδότουρτα

Λουκουμαδότουρτα

Υλικά

Για τη ζύμη :
– 600 γρ. γ.ο.χ
– 40 γρ. ζάχαρη
– 1 κ.γ. αλάτι
– 100 γρ. φυσικό χυμό πορτοκάλι
– 260 γρ. νερό
– 90 γρ. καλαμποκέλαιο
– 2 φακελάκια ξηρή μαγιά στιγμής
– Μια βανιλέτα
– 1/2 κ.γ. κανέλα

– μερέντα
– μαρμελάδα

 

Εκτέλεση

Κάνουμε τη ζύμη και αφήνουμε σε ζεστό να διπλασιαστεί, δίνουμε ότι σχήμα θέλουμε, αφήνουμε ξανά να φουσκώσουν λίγο,
τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά.
Εγώ έκανα τριγωνα, στην κάτω σειρά τους γέμισα νηστίσιμη μερέντα και στην πάνω σειρά με μαρμελάδα.

Η Συνταγή είναι από κ. Τάνια Θάνου – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top