Μαρινάδα για χοιρινό - Cook For All
Μαρινάδα για χοιρινό

Μαρινάδα για χοιρινό

Υλικά

– 1 κούπα τσαγιού σόγια souse
– 1 κουτ. γλυκού τσίλι (σκόνη)
– 1-2 σκλήθρες σκόρδο (ψιλοκομμένο)
– ½ κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
– 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη καστανή
– 1 κουτ. σούπας τζίντζερ (τριμμένο)

 

Εκτέλεση

Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί και περιχύστε το κρέας.
Αφήστε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες και ψήστε.
Ιδανικό για ψητά στην σχάρα και στον φούρνο.
Καλή σας επιτυχία…..

 

Η Συνταγή είναι από Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα – “ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ”.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top