Υλικά
– 1 κούπα τσαγιού σόγια souse
– 1 κουτ. γλυκού τσίλι (σκόνη)
– 1-2 σκλήθρες σκόρδο (ψιλοκομμένο)
– ½ κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
– 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη καστανή
– 1 κουτ. σούπας τζίντζερ (τριμμένο)
Εκτέλεση
Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί και περιχύστε το κρέας.
Αφήστε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες και ψήστε.
Ιδανικό για ψητά στην σχάρα και στον φούρνο.
Καλή σας επιτυχία…..
Η Συνταγή είναι από Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα – “ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ & ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ”.