Υλικά
– 2 αυγά
– 2 ντομάτες μικρές ώριμες στον τρίφτη
– Ελαιόδαδο 2 κουταλιές της σούπας
– Αλάτι
– πιπέρι
– μισό κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
– Ρίγανη
– βασιλικός
– θυμάρι
– Τυρί τριμμένο
Εκτέλεση
1. Προσθέτε το ελαιόλαδο, την ντομάτα, αλατοπίπερο, την ζάχαρη και τα αρωματικά στο τηγάνι.
Τα αφήνουμε 4-5 λεπτά να βράσουν και να «σφίξει» λίγο το μείγμα.
2. Σπάστε τα αυγά, καπακώσετε το τηγάνι και αφήστε το σε σιγανή φωτιά 2-3 λεπτά.
3. Κατεβάζετε από την φωτιά και σερβίρετε με λίγο τριμμένο τυρί, βασιλικό και πιπέρι.