Η Συνταγή είναι από Metaxia Kokkinou της ομάδας “Ρεας γευσεις!”
Υλικά
Για 300 γρμ κιμά κοτόπουλου όπου βγήκαν 2 μερίδες, 6 μπιφτέκια δηλαδή
1 αυγό
3 φρυγανιές περασμένες από το μουλτι
θυμάρι
πάπρικα γλυκιά
αλατοπίπερο
κύμινο
μισή πιπεριά περασμένη από το μουλτι
μισή ντομάτα
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
Για τις πατάτες
3 πατατουλες
αλάτι
ρίγανη
πάπρικα γλυκιά
κουρκουμά
2 Κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ζυμωνουμε βάζουμε στο ψυγείο τό μπωλ για 1 ώρα. Φτιάχνουμε τά μπιφτέκια, έβαλα δίπλα και τίς πατατουλες με αλάτι ρίγανη, πάπρικα γλυκιά κουρκουμά, και 2 Κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Ψήνουμε στο πολυφουρνακι για 40′ στους 200 . Ενδιάμεσα γυρίζω τά μπιφτέκια και από την άλλη πλευρά.