Η Συνταγή είναι από ‘Reggina Filippou – “ΣΥΝΤΑΓΕΣ, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες…Irini Patiloudi.”.
Υλικά!!!
1 φλιτζανι βουτυρο
2 φλιτζανια ζαχαρη
3 φλιτζανια αλευρι που φουσκωνει
4 αυγα
3/4 του φλιτζανιου γαλα φρεσκο
βανιλια
μια συσκευασια μπισκοτα γεμιστα της αρεσκειας μας
Εκτέλεση!!!
Χτυπαμε ολα τα υλικα του κεικ(εκτος μπισκοτα) για 3 λεπτα. Αδειαζουμε σε βουτυρωμενη φορμα. Βαζουμε τα μπισκοτα ορθια ,μεσα στην ζυμη. Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 για 50 -60 λεπτα