Εύκολα τυροπιτάκια χωρίς φύλλο - Cook For All
Εύκολα Τυροπιτακια χωρίς φύλλο

Εύκολα τυροπιτάκια χωρίς φύλλο

Υλικά

– 1 κεσεδακι γιαούρτι
– 1/2 κεσεδακι σπορέλαιο
– 1 φακελάκι μπεκιν
– 2 αυγά
– 500 γρμ αλεύρι γοχ
– 400 γρμ τυρί φετα
– Επαλειψη
– 1 αυγό

 

Εκτέλεση

Σε 1 μπωλ βαζουμε το γιαουρτι το σπορελαιο χτύπημα με 1 σύρμα κουζινας να γίνει σαν αλοιφή,
επειτα προσθέτουμε 1 -1 τα αυγα, συνεχίζουμε το χτύπημα να διαλυιθουνε το αυγα, τέλος το τυρί φέτα και το μπεκιν με το αλευρι σιγά σιγά ζυμωνουμε η ζύμη θα γίνει αφρατη δίχως να κολλάει στα χέρια.
Σε 1 λαμαρινα φουρνου βαζουμε λαδοκολλα και παιρνουμε ζυμη φτιαχνουμε μικρα μπαλακια και τα βαζουμε επανω στην λαδοκολλα.
Χτυπαμε το αυγο με 1 πιρουνακι και αλειφουμε τα Τυροπιτακια μας εγώ έβαλα παπαρουνοσπορο σουσαμι άσπρο και σουσαμι μαυροασπρο είναι θέμα γουστου μας.
ψήνουμε στους 180 βαθμους αντιστασεις πάνω κάτω για 20 με 25 λεπτά αναλογα τον κάθε φούρνο.
Είναι πολύ αφρατα!!!

 

Η Συνταγή είναι από Stella Mavrofrydou της ομάδας Μαγειρική και Ζαχαροπλαστική στο σπίτι!!!

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top