Η Συνταγή είναι από Nadia Markopoulou – “Γλυκες συνταγες”.
Υλικά
για 12- Cup cakes
120γρ. καλαμποκέλαιο
180γρ. ζάχαρη
200 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 αυγά
1 πρέζα αλάτι
1κ.γ. βανίλια
110 ml γάλα φρέσκο
2 Aχλάδια
Ξύσμα απο 1 πορτοκάλι
100 γρ ψηφίδες σοκολάτας
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα αχλάδια και τα κόβουμε σε μικρά μικρά κυβάκια.
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι και τη βανίλια.Προσθέτουμε το καλαμποκέλαιο και σιγά σιγά ένα ένα τα αυγά ανακατεύοντας απαλά με μία μαρίζ,μέχρι να ομογενοποιηθούν. Τέλος προσθέτουμε το αχλάδι, το ξύσμα και τις ψηφίδες σοκολάτας.
Μοιράζουμε σε θήκες ψησίματος και ψήνουμε για 25 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.
Καλή καλή επιτυχία.