Υλικά
1 κιλο και 250 γραμ αλεύρι γοχ
500 γραμ ζάχαρη
8 αυγά
1 φλιτζάνι του καφέ γάλα χλιαρό
3 κουταλ γλυκού αμμωνία
3 βανίλιες
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο να ασπρίζει και ρίχνουμε σταδιακά τη ζάχαρη κατόπιν τους κρόκους βανίλιες το γάλα που έχουμε διάλυση την αμμωνία σεμια λεκανιτσα έχουμε βάλει το αλεύρι κάνουμε λακουβιτσα και ρίχνουμε το μίγμα με το βούτυρο τέλος τα ασπράδια μαρέγκα ζυμώνουμε τοποθετούμε αραιά στο ταψί γιατί φουσκώνουν πολύ ψήνουμε για 20 λεπτά στους 170
.