Υλικά!!!
100 γρμ αναπιασμενο προζύμι
1 μπρίκι χλιαρό νερό μεγάλο
300 γρμ αλεύρι σκληρό
200 γρμ αλεύρι ολικής άλεσης
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι.
Εκτέλεση!!!
Ζυμωνουμε, αφήνω σκεπασμένη την ζύμη με μεμβράνη, βάζω την λεκανιτσα σέ Σάκκουλα μέσα και στο φούρνο στους 40 βαθμούς. Αυτό το κάνω για ζεστασιά στην ζύμη για να γίνει. Κάθε 40′ κάνω διπλωματα για 4-5 φορές με τά χέρια να τα βουτάω σέ νερό για να γαλακτιζεται ή ζύμη . Ύστερα βάζω σε φόρμα ξανά στην Σάκκουλα και φούρνο φυσικά και αφήνουμε μέχρι να φουσκώσει ολοκληρωτικά. Οπότε βρέχω από πάνω με λίγο νερό, και ψήνω για 1 ώρα στους 180.