Μπιφτέκι "ταψιού" - Cook For All
Μπιφτέκι "ταψιού"

Μπιφτέκι “ταψιού”

Η Συνταγή είναι από Φωτεινη Γεροντιδου – Ομάδα “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Είδα τη συνταγή χθες σε μια τηλεοπτική εκπομπή από την Ελένη Ψυχουλη και μου άρεσε σαν ιδέα… Κι όπως καταλαβαίνετε την υλοποιησα😉😉


BrandsGalaxy

Επώνυμα brands με έκπτωση έως -80%! Ισχύει για αγορές έως 08/03/2024.Προσφορά!!!



BrandsGalaxy

Επώνυμα brands με έκπτωση έως -80%! Ισχύει για αγορές έως 08/03/2024.Προσφορά!!!


Υλικά

Σε μπολ ζυμώνουμε
1 κιλό κιμά
2 αυγά
1 μεγάλο τριμμένο κρεμμύδι
1 τριμμένη ντομάτα
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, πάπρικα γλυκιά, ξίδι
4 φέτες μουλιασμενες ψωμί (την ψίχα)
Ελαιόλαδο
Μαϊντανό
Εγώ πρόσθεσα 2 σκελίδες σκόρδο και 1 κ.σ μουστάρδα.

 

Για το στρώσιμο στο ταψί
5-6 φετες γκούντα
ροδέλες ντομάτα
τριμμένο τυρί (εγώ έβαλα κεφαλοτύρι)

Εκτέλεση

Σε μπολ ζυμώνουμε  τα υλικά, αφήνουμε καμία ώρα στο ψυγείο και στη συνέχεια απλώνουμε το μισό στο ταψί, βάζουμε 5-6 φετες γκούντα και στρώνουμε και τον υπόλοιπο κιμά. Από πάνω βάζουμε ροδέλες ντομάτα και τριμμένο τυρί (εγώ έβαλα κεφαλοτύρι).
Ψήνουμε στους 180 αέρα για 1 ώρα.
Δοκιμάστε το είναι κάτι διαφορετικό 😉


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top