Η Συνταγή είναι από Νικολαος Ελενη Βουκελατος – “Ανθολόγιο συνταγών μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής”.
Υλικά!!!
μαρέγκα
40 gr νερό
180 ζάχαρη. 1κγ υγρή βανίλια
3 ασπράδια αυγού
Κρέμα σοκολάτας
300 κ γάλακτος πλήρες
350 gr κουβερτούρα
600 gr Philadelphia
180 gr από τη γαλλική μαρέγκα
Κεράσι κομπόστα ,HAK εγώ το βρίσκω μόνο στον ΑΒ
200 gr άχνη
Παντεσπάνι
4 αυγά
65 gr αλεύρι
30 gr κακάο
140 ζάχαρη
2 κγ βανίλια
1 κγ. baking powder
30 gr ηλιέλαιο
Εκτέλεση!!!




Και απλώνουμε το μείγμα να πάει σε όλο το ταψί ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 με 180 για 12 λεπτά




Σοκολάτα
Βάζουμε την κρέμα γάλακτος να ζεσταθεί βάζουμε κομμάτια την κουβερτούρα την ανακατεύουμε να κρυώσει αφήνουμε και τη μαρέγκα και την κουβερτούρα να κρυώσει .


