Υλικά
– 1 κούπα καλαμποκάλευρο
– 1 κούπα αλεύρι γ.ο.χ.
– 2 1/2 κ.γλ μπέικιν
– 2 σωληνάρια βανίλια
– 2/3 κούπας ηλιέλαιο
– 2 αυγά
– 1 κεσεδάκι γιαούρτι
– 3/4 κούπας ζάχαρη
– 2 κ.σ. μεγάλες μέλι
– 1/2 κούπας τρούφα.
Εκτέλεση
Χτυπάμε την ζάχαρη με το ηλιέλαιο, μετά με την σειρά, αυγά, γιαούρτι, μέλι, τέλος το αλεύρι στο οποίο έχουμε βάλει την βανίλια και το μπέικιν, την τρούφα ανακατεύοντας ελαφριά με μια μαρίζ.
Ψήνουμε στους 180° c, ο φούρνος πάνω-κάτω, για μισή ωρίτσα περίπου.
Η Συνταγή είναι από Αυγή Μούρτζου – “Ανθολόγιο συνταγών μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής”.