Υλικά
1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 ποτήρι ηλιέλαιο
1 ποτήρι ζάχαρη
ξύσμα από 2 πορτοκάλια
1 βανίλια
4 αυγά
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1 φάκελο μπεικιν
Σιρόπι:
2 ποτήρια ζάχαρη
3 ποτήρια νερό
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Εκτέλεση
Στο μίξερ χτυπάω τα αυγά, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το γιαούρτι, το ξύσμα, το ηλιέλαιο. Μετά προσθέτω το μπεικιν κ χτυπάω καλά να ενωθούν. Κόβω τα φύλλα κρούστας με τα χέρια σε μικρά κομμάτια κ τα ρίχνω στο μπολ Ανακατεύω με κουτάλι πολύ καλά κ ρίχνω το μίγμα σε ταψί. Ψήνω σε προθερμασμενο φούρνο στους 180 στις αντιστάσεις για 40 λεπτά περίπου. Το αφήνω να κρυώσει καλά κ φτιάχνω το σιρόπι. Το βράζω για 15 λεπτά κ το ρίχνω καυτό πάνω στην κρύα πίτα. Τη κόβω σε κομμάτια κ το αφήνω να πιει το σιρόπι…. Σούπερ!!!