Δροσερή κρέμα κάστερ με τζέλλυ -ζελέ ροδάκινο και μπισκότα morning coffee - Cook For All
Δροσερή κρέμα κάστερ με τζέλλυ -ζελέ ροδάκινο και μπισκότα morning coffee

Δροσερή κρέμα κάστερ με τζέλλυ -ζελέ ροδάκινο και μπισκότα morning coffee

Η Συνταγή είναι από Despo Ermogenous – “Αγαπώ τη μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Οι συνταγές μας😍😍😍”.

Υλικά!!!

1 1/4 πακέτο μπισκότα morning coffee
7 κουταλιές σούπας κάστερ πάουντερ
7 κουταλιές ζάχαρη
7 ποτ. γάλα
1 φρέσκα κρέμα 200ml
2 φακελάκια τζέλλυ ροδάκινο
4 ποτήρια νερό
1 κομπόστο μεγάλο ροδάκινο

Εκτέλεση!!!

Κάνουμε την κρέμα, στο τέλος βάζουμε την φρέσκα κρέμα.
Βουτάμε τα μπισκότα πολύ λίγο στο χυμό της κομπόστας ή σε γάλα. Βάζουμε 2 στρώσεις στο pyrex.
Ή Βάζουμε μια στρώση μπισκότα, κρέμα, μπισκότα, κρέμα. Να κρυώσει και την βάζουμε λίγο στο ψυγείο. Βάζουμε μεμβράνη για να μην κάνει πετσούλα. Έχουμε έτοιμο το τζέλλυ αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και το βάζουμε στο ψυγείο για 20-25 λεπτά να γίνει λίγο ρευστό.
Βάζουμε στην κρέμα το κομπόστο σε φέτες . Αδειάζουμε προσεκτικά από πάνω το ρευστό κρύο τζέλλυ.
Σερβίρουμε μετά από 3 -4 ώρες.
Καλή επιτυχία!!!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top