Υλικά
– 600 γρ.φετα
– 150 γρ. Κασερι τριμμενο
– πιπερακι
– 5 αυγα
– 1 ποτηρι γαλα
– ελαιολαδο μαζι με ηλιελαιο για τα φυλλα
– 1 πακετο φυλλο γ.ο.χ.
– 1/2 σοδα αναψυκτικο
Εκτέλεση
600 γρ.φετα ,150 γρ. Κασερι τριμμενο , πιπερακι , 5 αυγα,1 ποτηρι γαλα , ελαιολαδο μαζι με ηλιελαιο για τα φυλλα , 1 πακετο φυλλο γ.ο.χ. 1/2 σοδα αναψυκτικο για να κανει το χρατς!
Αλειφω με το λαδι πολυ καλα το ταψι για να κανει χρωμα η πιτα . Ριχνω μετα τη σοδα στα λαδια και αλειφω 4 φυλλα ,καθε φυλλο . Εχω τριψει τη φετα ,μαζι το κασερι και πιπερακι βαζω φυλλο ριχνω μιγμα αλλο φυλλο μιγμα και επανω 4 λαδωμενα με τη σοδα παλι . Χτυπαω τα αυγα ριχνω το γαλα , χαραζω τη πιτα ριχνω το μιγμα γαλακτος αυγων και την αφηνω μιση ωρα . Ψηνω στους 180 με αερα .