Υλικά
– 2 κούπες ζουμί από κρέας βρασμένο
– ζεστό νερό αναλόγως την ποσότητα της σούπας
– 1φ. κ ελαιόλαδο
– μισή σελινορυζα πλυμένη χοντροκομμένη
– 3 πλυμένα καρότα χοντροκομμένα
– 2 πατάτες μεγάλες κομμένες σε κύβους
– 1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο κομμένο σε τέταρτα
– λίγο μαυροπιπερο
– 1κ.σ.νοστιμια προαιρετικά
– μισό κιλό μοσχαρίσιος κιμάς
– 1 φ.κ. ρύζι Καρολίνα πλυμένο
– 3 κ.σ. κορν φλάουρ
– χυμό μισού λεμονιού
Εκτέλεση
Ανακατεύω καλά πλάθω μπαλάκια μόλις βράζουν τα λαχανικά προσθέτω τα γιουβαρλάκια κλείνω την χύτρα για 20′ λεπτά αποσύρω και διαλύω 3 κ.σ. κορν φλάουρ σε λίγο νερό το ρίχνω στην σούπα ανακατεύω προσθέτω και τον χυμό μισού λεμονιού…παίρνει 2-3 βράσεις έχει χυλώσει η σούπα…είναι έτοιμη για σερβίρισμα!!!!
Η Συνταγή είναι από ArtemisTaia Arampatzi – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.