Υλικά
– 500γρ αλεύρι κοσκινισμενο
– 1/2κ.γ.αλάτι
– 2 μίση κούπες νερό χλιαρό
– 1 φακελάκι μαγιά ξηρή
– καλαμποκελαιο η ηλιέλαιο
– μέλι
– κανέλα
– καρύδια
Εκτέλεση
Αανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά, σκεπάζουμε το σκεύος καί όταν περάσει περίπου 1 ώρα κόβουμε με το κουταλάκι του γλυκού και τηγανίζουμε σε ζεστό (Όχι) καυτό καλαμποκελαιο η ηλιέλαιο και όταν πάρουν χρυσαφένιο χρώμα τα βάζουμε τα βάζουμε σέ χαρτί κουζίνας και ή τά βάζουμε για λίγο στο σιρόπι ή τους ρίχνουμε μέλι κανέλα και καρύδια.
Η Συνταγή είναι από Anna Lampropouloy , Ομάδας “ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ”.