Υλικά
– 400 γρ γιαούρτι
– 100 γρ ρύζί καρολίνα
– 1,5 λίτρο νερό
– 40 γρ βούτυρο
– 1 κ.σ. ελαιόλαδο
– 1 κ.σ. δυόσμο
– 1/2 κ.σ. κόκκινο πιπέρι (πάπρικα)
– 1 κ.σ. αλεύρι
– 1 κρόκο αυγό
– 1/2 χυμό λεμόνι
– 1 κτγ αλάτι
– 1 κτγ πιπέρι μαύρο
Εκτέλεση
Πλένουμε το ρύζι και το βράζουμε σε μια κατσαρόλα με 1,5 λίτρο βραστό νερό για 10 λεπτά. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το αυγό, το λεμόνι και το αλεύρι και το ρίχνουμε στη σούπα.
Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το λάδι, το βούτυρο, το δυόσμο και το κόκκινο πιπέρι. Το τηγανίζουμε για δύο λεπτά και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα μας για πάρει μια βράση.
Καλή όρεξη!
Η Συνταγή είναι από Toula Michail – “ΜΑΓΕΙΡΙΚΉ ΑΠΌΛΑΥΣΗ με ΡΥΘΜΟ & ΦΙΝΈΤΣΑ❤❤❤”.