Υλικά
– 1 πακ.φυλλο κρούστας
– 9 αυγά
– 1 ποτ.ζαχαρη
– 1 ποτ.ηλιελαιο
– 300γρ γιαούρτι
– 2 κ.γ μπέικιν -2 βανίλιες
– 1 σφηνάκι λικέρ
Σιρόπι
-4 ποτ.νερο
– 3 ποτ ζάχαρη
– 1 κανέλα ξύλο
– φλούδα λεμονιού
βράσιμο 8′
Εκτέλεση
Σε μία λεκάνη βάζουμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε συνεχίζουμε και βάζουμε το ηλιέλαιο το γιαούρτι, το μπέικιν ,και της βανίλιες και τελευταία το λικέρ ανακατεύουμε καλά παίρνουμε ένα φύλλο το βουτάμε μέσα στο μείγμα, τσαλακώνουμε ,και το τοποθετούμε μέσα στο λαδωμένο ταψί μέχρι να γεμίσει ψήνουμε στους 180 βαθμούς αέρα για 35′-40’σιροπιαζουμε ζεστό γλυκό κρύο σιρόπι κόβουμε όταν κρυώσει εντελώς καλή σας επιτυχία.
Η Συνταγή είναι από Ioanna Koulouri – “ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ”.