Υλικά
Για το κέικ:
– 1 φλιτζάνι βούτυρο
– 2 φλιτζάνια ζάχαρη
– 3 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
– 4 αυγα
– 3/4 του φλιτζανιου γάλα φρέσκο
– τέσσερις κουταλιές φιστικοβουτυρο
– μισό φλιτζάνι φιστίκια αράπικα ξεφλουδισμενα καβουρδισμένα και ψιλοτριμμενα
Για την γέμιση:
– ένα φάκελο γκαρνι
– ένα φλιτζάνι γάλα φρέσκο
– ένα φλιτζάνι φιστικοβουτυρο
Εκτέλεση
Για το κέικ:
Χτυπάμε τα υλικά του κέικ για τέσσερα λεπτά και το αδειάζουμε το μίγμα σε βουτυρωμενο στρογγυλό ταψακι. Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180 για 50-60 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε δυο ή τρεις δίσκους
Για την γέμιση:
χτυπάμε ένα φάκελο γκαρνι με ένα φλιτζάνι γάλα φρέσκο και προσθέτουμε ένα φλιτζάνι φιστικοβουτυρο.
Βάζουμε γέμιση ανάμεσα στους δίσκους και πασπαλιζουμε με μπόλικο φιστίκι αράπικο. Καλύπτουμε την επιφάνεια με την κρέμα και πασπαλιζουμε με φιστίκι.