Ροξάκια - Cook For All
Ροξάκια

Ροξάκια

Υλικά

– Ένα ποτήρι λάδι ελαιόλαδο
– Ένα ποτήρι χυμό πορτοκάλι
– Μια μαγιά
– Μία πρέζα αλάτι
– Μια βανίλια
– Ξύσμα απο πορτοκάλι
– μπέικην παυδερ
– 600γρ αλεύρι
– Κακάο
Για το σιρόπι
– 1 κιλο ζάχαρη
– 1 λιτρο νερό
– Φλούδα απο ένα λεμόνι

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε το ζυμάρι και χωρίσουμε ένα κομμάτι που θα προσθέσω το κακάο. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και τον αφήνω να διπλασιάσει. Μετά άπως κάνουμε τα κουλουράκια τα πλάθουμε και τα αφήνουμε 10 λεπτά ακόμα να φουσκώσει η ζύμη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180με 200βαθμους ανάλογος τη φούρνο έχεις. Μόλις ψηθούν ρίχνουμε το σιρόπι και τα αφήνουμε να τραβήξουν όλο το σιρόπι να μαλακώσουν.

Η Συνταγή είναι από Natasa Cuka – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.




Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top