Υλικά
– 250γρ βούτυρο
– 2 ποτήρια ζάχαρη
– 6 αυγά
– 1 ποτηρι γάλα
– 4 κουταλιές μεγ κακάο
– 2 βανιλιες
– 1 κουταλιά μεγ καφέ (νεςκαφε)
– 1 φαριναπ (500γρμ) 1 κουταλάκι μπεικιν (μαζί ανακατεύουμε)
επικάλυψη
– 1 κουβερτούρα λευκή
– 1 κουβερτούρα γάλακτος
– 1 κουταλιά ηλιέλαιο (για κάθε κουβερτούρα)
– Μερικά καβουρδισμένα φουντούκια (για την διακόσμηση)
Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη να ασπρίσει στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα το κακάο τον καφέ τις βανιλιες και στο τέλος το γάλα με το αλεύρι συγχρόνως! Ψήνουμε σε μέτρια φούρνο για 45- 60 λεπτά ! Αφήνουμε να κρυώσει λιώνετε τις σοκολάτες σε φούρνο μικροκυμάτων και διακοσμουμε πρωτα με την κουβέρτουρα γάλακτος αφήνουμε να παγώσει και μετά με την άσπρη σοκολατα!και τέλος τα φουντούκια
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ❣❣
Η Συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.