Δίχως φύλλα..
Υλικά
– 4 Αυγά
– 100 γρ λάδι η ηλιέλαιο
– 150γραμ γάλα
– 200 γρ αλεύρι γ ο Χ
– 10 γραμ.μπεικιν
– 170 γραμ τυρί φέτα.
– Μοσχοκάρυδο
– Σουσάμι
Εκτέλεση
Σε σκεύος ενώνω τα υλικά με τη σειρά που έχω γράψει.
Αυγά με λαδι,γάλα. Κλπ
Τελευταία σπάζω τη φέτα . Λαδωνω ταψί, ρίχνω μέσα το περιεχόμενο, ραντίζω με σουσάμι και λίγο τυρί, που κράτησα ψήνω στους 180, βαθμούς Κελσίου για 40 λεπτά περίπου.