Κομπόστα μήλο με στέβια - Cook For All
Κομπόστα μήλο με στέβια

Κομπόστα μήλο με στέβια

Υλικά

– 1 κιλό μήλα
– 1 κούπα στεβια
– 2 κούπες νερό
– Χυμό από μισό λεμόνι (μικρό)
– 1 ξυλάκι κανέλα
– 2 γαρίφαλα

Εκτέλεση

Καθαριζουμε και κόβουμε τα μήλα. Τα τοποθετούμε σε μικρή κατσαρόλα με τη στεβια, το νερό, την κανέλα και τα γαρίφαλα.
Βράζουμε για περίπου 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα μήλα. Προσθέτουμε τον χυμό από το λεμόνι και Βράζουμε λίγο ακόμα. Αποσύρουμε από την φωτιά και τοποθετούμε τα μήλα και το σιροπακι σε βάζο.
Προσαρμόστε τα υλικά στις ανάγκες σας.
Το νερό το έβαλα να τα σκεπάζει.

Η Συνταγή είναι από Elena Psillia – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top