Υλικά
– 4 αυγά
– 1 φλιτζάνι ζάχαρη
– 1/2 φλιτζάνι λάδι
– 1 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
– 1 φλιτζάνι αλεύρι
– 1 φλιτζάνι σιμιγδάλι
– 1 μπέικιν πάουντερ
– 1 βανίλια
Για το σιρόπι
– 2 φλιτζάνια ζάχαρη
– 3 φλιτζάνια νερό
– φλούδες πορτοκαλιού
Εκτέλεση
4 αυγά, 1 φλιτζάνι ζάχαρη, 1/2 φλιτζάνι λάδι, 1 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού, 1 φλιτζάνι αλεύρι, 1 φλιτζάνι σιμιγδάλι, 1 μπέικιν πάουντερ, βανίλια. Για το σιρόπι – 2 φλιτζάνια ζάχαρη, 3 φλιτζάνια νερό, φλούδες πορτοκαλιού. Όταν γίνει κόβω το κέικ και το σιροπιάζω με κρύο σιρόπι.
Η Συνταγή είναι από Dhmhtra Merdzhanova – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.