Υλικά
– 4 αυγά
– 1 φλυτζανι τσαγιού ζάχαρη
– 1 φλυτζάνι τσαγιού ηλιέλαιο
– 1 φλυτζάνι τσαγιού γάλα
– 2 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι ανακατεμένο
– 1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν
– μισό κουταλάκι γλυκού κανέλα
– 4 με 5 μήλα σε κομμάτια
Εκτέλεση
4…με 5 μήλα σε κομμάτια που τα ανακατεψα με λίγη καστανή ζάχαρη και κανέλα.
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατεψουν ρίχνουμε το λάδι και στην συνέχεια το αλεύρι με όλα μέσα.
Η φωτογραφία δείχνει πως έχω βάλει τα μήλα ! Ταψί ν 32
Ψήνουμε σε προθερμασμενο φουρνο αντιστάσεις στους 180 γ 45…λεπτά θα το δείτε ξεκολλάει από τα τοιχώματα.
Η Συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.