Υλικά
– 250 γρ φύλλο
– 3/4 ποτηριού ηλιέλαιο
Κρέμα
– 3 ποτήρια γάλα φρέσκο
– 200γρ φρέσκα κρέμα
– 2 αυγά
– 3 κουταλιές σιμιγδάλι
– 6 κουταλιές ζάχαρη
– 5 κουταλιές κορν φλάουρ
– 2 βανίλιες
– 1 κουταλιά βούτυρο
Σιρόπι
– 2 ποτήρια ζάχαρη
– 1 ποτήρι νερό
– 3 ξυλάκια κανελα
– Λίγο χυμό λεμονιού
– Λιγο Ανθόνερο
Εκτέλεση
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 με 20 λεπτά.
Κρύο σιρόπι ζεστά γαλακτομπουρεκάκια.
Η Συνταγή είναι από Aigli Marnerou – “Μαγειρική και ζαχαροπλαστική!!!”.