Υλικά
– 1 λίτρο γάλα
– 1 και μισή κούπα ζαχαρη
– 250 γρ σιμιγδάλι
– 3 αυγά
– 2 βανίλιες
– 1 κουταλιά μαργαρίνη
– 1 κουταλιά βούτυρο
– Ξύσμα λεμονιού
– Κανέλα σε σκόνη
Εκτέλεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα το γάλα κρυο με τη ζαχαρη και ανακατεύουμε να λιώσει.Στη συνέχεια προσθέτουμε το σιμιγδάλι,(τη φτιάχνουμε και με αλεύρι οποίος θελει) το ξυσμα λεμονιου και τις βανίλιες. ..Ανακατεύουμε πάνω στη φωτιά μέχρι να αρχίσει να πήζει.Αποσυρουμε από τη φωτιά την κατσαρόλα και ρίχνουμε τα αυγά χτυπημένα .Ανακατεύουμε αρκετά γρήγορα.Επειτα ρίχνουμε βούτυρο και μαργαρίνη.Το ταψάκι μας το έχουμε από πριν περάσει με μαργαρίνη και σιμιγδάλι.Ριχνουμε το μείγμα στο ταψί μας από πάνω ζαχαρη και κανέλα και ψήνουμε για 45 λεπτά στις αντιστάσεις χαμηλά στο φούρνο μας.Μην το αφήσετε περισσότερο χρονο γιατί σφίγγει πολύ Καλή επιτυχία.
Η Συνταγή είναι από Lambrou Georgia – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.