Ραγισμένα μπισκότα - Cook For All
Ραγισμένα μπισκότα

Ραγισμένα μπισκότα

Υλικά

– 150 γρ.ζάχαρη καστανή
– 5 κ.σ σπορέλαιο
– 1/2 κούπα κακάο
– 1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
– 2 αυγά
– 1 βανίλια
– 1 πρέζα αλάτι
– 1 πρέζα κανέλα
– 1 κ.γ μπέικιν
– 1/2 κούπα άχνη ζάχαρη για το τύλιγμα

Εκτέλεση

Σ’ένα μπολ ανακατεύω το αλεύρι με το μπέικιν,την κανέλα,το αλάτι και τη βανίλια.
Σ’άλλο μπολ ρίχνω τη ζάχαρη,το κακάο και το σπορέλαιο και με ένα σύρμα χτυπάω το μίγμα.Προσθέτω ένα ένα τα αυγά.Δηλ.ρίχνω το ένα αυγο,χτυπάω να ενωθεί και προσθέτω και το δεύτερο.
Ρίχνω όλο το αλεύρι και ανακατεύω με σπάτουλα να ενωθούν.
Βάζω το μιγμα όπως είναι με το μπολ στην κατάψυξη για 30 λεπτά.
Με τη βοήθεια ενός κουταλιού παίρνω μίγμα και πλάθω στα γρήγορα μπαλάκια σε μέγεθος ενός καρυδιού.΄Τα τυλίγω στην άχνη.
Τα βάζω σε ταψί με λαδόκολα και ψήνω στους 180 αντιστάσεις πάνω κάτω για 12 λεπτα.Τα αφήνω να κρυώσουν καλά και τα μεταφέρω σε δοχείο με καπάκι κλειστά.
Διατηρούνται μαλακά και μαστιχωτά!!!

Η Συνταγή είναι από ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ ΗΛΙΟΥ – “Μαγειρικές Απολαύσεις”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top