Υλικά
– 1 κιλό καρότα τριμμένα στο χοντρό τρίφτη
– 1 ποτήρι ζάχαρη
– 300 γραμμάρια ινδοκάρυδο
– ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το καρότο ,τη ζάχαρη ,και το ξύσμα σε μέτρια φωτιά μέχρι να πιει Όλα του τα υγρά μόλις κρυώσει λίγο ρίχνουμε τα 200 γραμμάρια ινδοκάρυδο ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια πλάθουμε μπαλάκια τα κάνουνε τρουφάκια και τα περνάμε από το ινδοκάρυδο τα διατηρούμε στο ψυγείο Καλή σας επιτυχία.
Η Συνταγή είναι από Ioanna Koulouri – “ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ”.