Υλικά
– 500γρ.γαρίδες πλυμένες και καθαρισμένες από το εντεράκι
– 1 σφηνάκι ελαιόλαδο
– 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
– 1 πράσινη πιπεριά
– 1/2 κόκκινη πιπεριά
– 1/4 πιπεριά πράσινη καυτερή
– 1 σκελίδα σκόρδο
– 1 κτ.σκόνη μουστάρδας ή
– 1 κτ.μουσταρδα απλή
– 1 σφηνάκι ούζο
– Αλάτι
– πιπέρι
– 1/4 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Σωτάρουμε στο ελαιόλαδο τα κρεμμυδάκια τις πιπεριές .
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και σβήνουμε με την ρακή ή ούζο εάν δεν έχετε ρακή.
Προσθέτουμε 1 κρασοπότηρο νερό αφήνουμε 5 λεπτά να μαλακώσουν τα υλικά. Προσθέτουμε τις γαρίδες μέσα στο ζουμάκι και μαγειρεύουμε για 3′. Προσθετουμε τον μαϊντανό.. Σβήνουμε την κουζίνα τρίβουμε ένα γενναίο κομμάτι φέτα
Καλή επιτυχία
Η Συνταγή είναι από Θεογνωστου Φροσω – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.