Υλικά
– 1 1/2 Λιτρο γάλα
– 1 κούπα ζάχαρη
– 1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
– 1 πρέζα κανέλα.
– 3 φιαλίδια βανίλια
– 3 αυγά L
– 50 γρ βούτυρο
Εκτέλεση
Βάζουμε το γάλα να ζεσταθεί, ρίχνουμε τη ζάχαρη το σιμιγδάλη τη κανέλα τη βανίλια και ανακατεύουμε πολύ καλά(σέ χαμηλή φωτιά)μέχρι να πήξει το μείγμα.
Βγάζουμε από την φωτιά, ρίχνουμε το βούτυρο κομμένο σε κύβους ανακατεύουμε χτυπάνε τα αυγά σέ άλλο σκεύος και τα προσθέτουμε σταδιακά στο μείγμα ανακατεύοντας καλά μετά αδειαζουμε σε λαδωμένο ταψί.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μια ώρα περίπου. Σερβίρουμε με Άχνη και κανέλα μπορούμε νά γαρνίρουμε και με σαντιγί.