Υλικά
– 500γρ παστα.. εγώ έβαλα κοχυλάκι..
– 500γρ μοσχάρισιος κιμάς
– 1 κρεμμύδι μεγάλο
– 2 σκελίδες σορδο
– 1 ντοματάκι κονκασε
– 3 πιπεριές χρωματιστές
– 3 κομμάτια σέλινο κοτσάνι
– 1 χούφτα μαϊντανό (ψιλοκομμένο )
– Πάπρικα
– Λίγη ρίγανη
– βασιλικό ξερό
– Αλάτι
– πιπέρι
Εκτέλεση
Σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σέλινο
Τις πιπεριές τις κόβουμε κυβους και τις προσθέτουμε αργότερα να μην λείωσουν,
προσθέτουμε τον κιμά και τα υπόλοιπα υλικά.
Αφήνουμε να βράσει καλά!
15 λεπτα πριν κατεβάσουμε το κιμά, ρίχνουμε τις πιπεριές!!
Ετοιμάζουμε την παστα-κοχυλάκι και μόλις βρασουν τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα με τον έτοιμο
κιμά!!
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με φρέσκα τριμένη γραβιέρα!!
Έγινε πεντανόστιμο(ιδικά οταν ανακατεύουμε τον κιμά με την παστα μαζί).❣
Η Συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.