Υλικά
– 500γρ. φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
– 1κ.σ. γεμάτη μέλι
– 50γρ. νισεστέ.
– 100γρ. κουβερτούρα λίγους ξηρούς καρπούς.
Εκτέλεση
Βάζουμε τον χυμό σέ μία μικρή κατσαρόλα εκτός φωτιάς και ρίχνουμε το νισεστέ καί το μέλι.
Τά ανακατεύουμε και όταν ενσωματωθούν όλα τά βάζουμε σε μέτρια φωτιά.
Τά ανακατεύουμε συνεχώς και όταν πήξει τά αδειάζουμε σέ μικρά φορμάκια.
Τά βάζουμε για λίγο στο ψυγείου νά κρυώσουν.
Τά ξεφορμαρουμε τους ρίχνουμε λίγη από τη λιωμένη σοκολάτα και λίγους ξηρούς καρπούς.
Καλή επιτυχία!!!
Η Συνταγή είναι από Anna Lampropouloy – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.